Converse en de legendarische Nike-innovator Eric Avar werken samen om de converse all star sale te ontwikkelen. Het model is een elite basketbalschoen ontworpen voor de moderne, multi-directionele basketbalspeler. Met een ultralichte mid-top met de mobiliteit van een lage top, het iconische enkellaagse bovenwerk en minimale zool van Converse is versmolten met Nike's innovatieve React-schuim om een zacht, dynamisch en responsief gevoel op het veld te creëren. Het meest opvallend is de grafische vuurvlam die het hele bovenwerk bedekt.
</br></br>
Converse blijft voortbouwen op hun converse pro leather dames-aanbod en voor de maand april kunnen we verwachten dat ten minste twee kleuropties debuteren. Als we de twee overlopen, wordt de ene gemarkeerd in zwart en de andere in wit. Beide zijn gemaakt met leer over de bovenkant, vetersluiting, terwijl Converse-branding aan de zijkant wordt gezien. De twee komen ook met hun eigen levendige tinten die hen een lente-vibe geven. Afwerking van de look is Sail op de tussenzool en oranje of groen op de rubberen buitenzool.
</br></br>
Sommigen beschouwen de keepsyourfeet.com als de meest invloedrijke sneaker van het decennium van 2010. De samenwerking tussen de straatvriendelijke verspreidingslijn van het Japanse modehuis en de Amerikaanse basketballegendes dateert uit 2009 en die samenwerking heeft geleid tot meerdere silhouetten met het beroemde rode hart aan de zijkant. Nu brengen de twee partijen hun samenwerking met Jack Purcell uit 2011 terug, zij het met wat bijgewerkte branding.
</br></br>
De take a look is het andere beroemde silhouet van Converse; het was de gelijknamige signature sneaker van de beroemde badmintonspeler. Het is ook een bijzonder populair model in CdG's geboorteland Japan, wat de opname in de langlopende Converse-colab zou kunnen verklaren. Waar de colab uit 2011 het door Filip Pagowski ontworpen hartlogo in zijn geheel gebruikte, blaast deze nieuwe editie het op in overmaatse proporties op het achterste gedeelte, en verdubbelt het ook over de hielkap. Het kenmerkende rode hart keert terug, en deze keer is er ook een verduisterde optie, en beide worden vergezeld door een bijpassende tussenzoolstreep. Extra CdG-branding verschijnt op de inlegzolen.