Vodotěsný kup watch gt 2e byl určen jak pro dynamické lidi, tak pro jedince, kteří potřebují nahradit vynikající hodinky multifunkčními a neuvěřitelně chytrými důvtipnými hodinkami. WATCH GT 2e mohou pracovat na osamocené nabití baterie poměrně dlouho. Střídmé uspořádání z něj dělá nejlepšího partnera ke každé uniformě: bujaré a chvályhodné. Rafinovaný design pokrývá limity významné pro prosperitu: rytmus, povahu odpočinku a nervozitu. Lidé, kteří mají rádi zvuk a dynamický život, si mohou projít až 100 herními režimy, které kromě jiného zaznamenávají puls, tempo, spotřebované kalorie, nedostatek a díky vnějším vlivům i přesnější průběh zlepšení a stoupání. . HUAWEI WATCH GT 2e normálně vnímají a začínají nahrávat vybrané sportovní výkony. Bohatá paměť ukládá a přehrává četné hudební skladby, na které se můžete rovněž soustředit při používání vzdálených sluchátek.

Významná obrazovka

Dotykový displej se sklonem 1,39" a velikostí 46 mm využívá pokrok AMOLED. Co se týče využití stínícího cíle, data jsou zobrazována nezaměnitelně a srozumitelně. Díky ALS obrazovka běžně mění jiskru podle klimatických podmínek a hodina dne.

Neuvěřitelně ÚČINNÁ BATERIE

Díky inovativní jednotce Kirin A1 - určené pro nositelná zařízení - se hodinky HUAWEI Watch GT 2e mohou odpojit na osamocenou baterii až na čtrnáct dní a se zapnutým GPS - 30 hodin. Na služebně či výletech s sebou nemusíte vítat nabíječku a doprovodné kilometry mohou zdolat lidé, kteří se věnují vytrvalostním disciplínám.

Srdeční tep A STRES POD KAŽDOU MINUTOU KAŽDÉ DENNÍ KONTROLY

HUAWEI WATCH GT 2e nabízí díla, která odhalují významné limity prosperity: rytmus, povahu odpočinku a nervozitu. Úder je nepřetržitě zaznamenáván. Kdykoli může zkontrolovat neklid. Za předpokladu, že je příliš vysoká, hodinky WATCH GT 2e vám pomohou s prováděním čistých dechových cvičení ke zmírnění napětí.

FLUORELASTORIÁLNÍ PÁS

Na rozdíl od běžné silikonové kravaty je fluoroelastická kravata hladší a má lepší ochranu proti vysokým teplotám, kontaktu s látkami, solí a vývojem. To znamená, že pás fluoroelastomeru je více uzemněný a odolnější vůči přírodním podmínkám.

100 SPORTOVNÍCH REŽIMŮ

Nejnovější WATCH GT 2e podporuje rekordních 100 herních režimů *. Zařízení odlišuje vaše VO2 max. Zaznamenává také vaši vzdálenost, spotřebované kalorie, puls a rychlost. Poskytuje střízlivý postoj během přípravy, jako upozornění v případě, že váš puls začne stoupat příliš rychle. V tomto směru je rozpoznáno a zaznamenáno šest disciplín. Chytré hodinky navíc prezentují účinky a hromady provedených cviků. Ukazuje dobu potřebnou k plné rekuperaci.

U MOŘE NEBO NA HORÁCH

Vodotěsné HUAWEI WATCH GT 2e splňují pravidlo 5 ATM. Tímto způsobem může být vaším společníkem při koupání v bazénu nebo v moři. Nicméně důvtipný s výškoměrem, markerem, kompasem a účinnou baterií by měl být nezbytným pomocníkem i v horských organizacích.

Spravujte KVALITU SPÁNKU

TruSleep™ 2.0 prezentuje vaše doby odpočinku a fáze. Za předpokladu, že vaše tělo ještě před probuzením hluboce zdřímne, hodinky vás nevzbudí rachotem, ale jemnými vibracemi, které zmírňují pocit nepříjemnosti. TruSleep ™ 2.0 také zkoumá běžné problémy s odpočinkem a ukazuje způsoby, jak odpočívat podstatně uspokojivěji.

V RYTMU HUDBY

HUAWEI Watch GT 2e mají dostatečnou paměť pro uložení až 500 skladeb * (nepodporováno na iOS). Bleskově spárujte se sluchátky Huawei na dálku a můžete běhat nebo jezdit na kole v rytmu vaší zbožňované hudby.

ZABEZPEČENÍ VELMI OSOBNÍ

Nejnovější důvtipné hodinky nabízejí severně od 200 číselníků. Jsou přístupné v aplikaci, která podporuje nositelné gadgety Huawei. Po sblížení se svým mobilním telefonem si vyberete a stáhnete svůj oblíbený ciferník svým důvtipným. Po zvážení všech věcí můžete svou cennou fotografii ukázat na obrazovce HUAWEI WATCH GT 2e – vlastně jako ciferník.

Vyfoťte SEBE BĚHEM CVIČENÍ

Chytré hodinky Huawei mají limit, který umožňuje fotoaparátu na rozumném mobilním telefonu pořídit fotografii nebo natočit video. To vám umožní připojit se k přípravě během běhu nebo cvičení uprostřed.

Obrazovka A ANALÝZA DAT V HUAWEI HEALTH

Všechna data, která HUAWEI Watch GT 2e zaznamenává, jsou konzistentně shromažďována v aplikaci HUAWEI Health. Aplikace shromažďuje data zaznamenaná důvtipnými, ale navíc vám umožňuje vytvářet a projektovat pokročilý plán plánování, zobrazující různé související limity na jednom řádku: ujetou vzdálenost, zhltnuté kalorie, srdeční tep, typ a sílu pohybu, povahu odpočinku. Zároveň lze každý limit kontrolovat v různých časových jednotkách: hodina, den, týden, měsíc a rok. Tato přesná a široká data vám umožní rozpoznat vzájemné závislosti a shromáždit zlepšující se a lepší cvičební plány. Aplikace také umožňuje sdílet vybraná data na dobře disponovaných profilech, jako je Facebook nebo Instagram.