Vi erbjuder städning och underhåll tjänster i Stockholm.Handy Heroes förse förstklassiga städningstjänster genom att lägga stor vikt på detaljer, utomordentlig kundtjänst och miljöarbete."e."

Högkvalitativa tjänster för ett högkvalitativt liv!

Handy Heroes AB är en städfirma i Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för hushåll och företagskunder i Stockholm, som: hemstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputsning, kontorsstädning, butiksstädning, byggstädning och slutstädning. Våra specialiststädare använder endast miljövänliga rengöringsprodukter och utrustning för att förse dig med en makalös kundnöjdhetsgaranti.

​Vårt mål är att förenkla våra kunders liv genom att bespara dem värdefull tid och energi på allra miljövänligaste sätt. Vi gör det genom att ta bort det allra tråkigaste uppgifterna från er ”att göra lista", dvs. städning, så att familjen, vännerna och alla kan ha roligt igen!

Våra professionella städare erbjuder hushållsstädningar och övriga underhållstjänster för att tillgodose alla dina behov. Alla rum, hela huset, alla fönster samt trädgården kommer att lysa skinande rent tack vare Handy Heroes.

Handy Heroes hjälper dig att hålla ditt företag fräscht och rent så att det ser så proffsigt ut som det ska göra i just ditt företag för att imponera på dina kunder och att erbjuda en trevligare arbetsplats för dina anställda.

Om du är inte nöjd med våra tjänster är du välkommen att kontakta oss inom 48 timmar och få problemet löst eller få dina pengar tillbaka.

Hygien är en grundsten för städtjänster och är oerhört viktigt för oss, därför vi tar en ny uppsättning av trasor och svampar vid varannan städning.

För din säkerhet, integritet och sinnesfrid, vårt företag är fullt försäkrat.

Våra ”Hushjältar” förser förstklassig hushållsstädningstjänster varav alla våra professionella städare har åratal av städningserfarenhet för att få ditt hus att glänsa som nyköpt igen. Vi utbildar vår personal regelbundet så att de alltid har öga för detaljer. På så vis så kan vi förse dig med samma förstklassiga städning varje gång. I de flesta fallen är det samma städare som får i uppdrag att städa samma hus regelbundet så att du alltid kan förvänta dig ett fräscht, skinande rent hus!

Flyttstädning och Storstädning

Att flytta in eller ut kräver alltid en hel del arbete. Du ska packa upp, packa ner, transportera och sortera saker och ting, och bara detta tar en hel del tid. Unna dig istället att spara energi genom att låta oss ta hand om grovstädningen så att du kan njuta av ditt nya liv i ditt nya hem. Handy Heroes förenklar din ut- och inflyttning genom att städa ditt gamla och/eller nya hem skinande rent.

Vad ingår i Flyttstädning: ​

Dammsugning och våttorkning av alla golv

Dammtorkning och rengöring av alla horisontella ytor

Dammning av tak och väggar

Socklar och paneler dammas av

Torkning av dörrar, dörrkarmar, lister

Putsning av glaspartier inner- och ytterdörrar

Rengöring och polering av speglar och andra glasytor

Lamporna torkas och rengörs vid behov

Invändig och utvändig torkning av skåp och lådor

Rengöring av diskmaskinen invändigt och utvändigt

Rengöring av ugn och mikrovågsugn invändigt och utvändigt

Avfrostning och rengöring av kylskåp

Rengöring av fläkt

Rengöring av badkar / dusch / handfat och toaletter

Sopbortkastning och återvinning.

Visit This Website: http://www.handyheroes.se/